Óriásplakát reklámtáblák bérbeadása

  • óriásplakát

Óriásplakáton megjelenni kiváltság! Azon cégek sajátja, akik tudják, hogy mit kell ahhoz tenniük, hogy ne csak várják a „sült galambot”, a majd esetlegesen betévedő ügyfelet.

Az óriásplakát az egyik legjobb eszköz a márka (brand) építésre, akciós és/vagy imázs jellegű kommunikációra, rendezvények meghirdetésére, toborzásra vagy akár útbaigazításra is.

„Hisszük, hogy az óriásplakát nem pusztán papír és festék – hanem üzenet, vizuális élmény, gondolat, amit egyszerre látunk! Sőt, a hirdető számára profitot hozó segítség!

„Az utca képeslapja” már régóta köztereink részét képezi. A legkedveltebb kampánymédium, amely egyszerre nyújt esztétikai élményt és hat a vásárlási döntésre. Széles spektrumú lefedettségének köszönhetően, a megfelelő kampány üzenettel párosítva, gyakorlatilag minden célcsoport megszólítására alkalmas. Kikerülhetetlen!

Nagyobb darabszámban, vagy célzottan, kisebb méretű kampányban, illetve akár egy adott helyen, egy darab óriásplakát is hatékonyan alkalmazható reklámeszköz.

A képváltó (ún. PRIZMA) tábláknak köszönhetően egy felületen akár három üzenetet is kommunikálhat, mely pl. egy összehangolt kreatív tervezéssel folyamatosan fenntartja az észlelők figyelmét. A statikus táblákhoz képest 87 %-os észlelést képes elérni mozgásával.

Óriásplakát reklámtábla bérelhető: már akár 1 darabtól is.

Az eszközök dekorálása, a reklámgrafika megjelenítése papír plakáttal történik.

Az óriásplakátok mérete: 12 m² Euro méret ( 5,04 m x 2,38 m)

Hívjon minket, kérje ajánlatunkat!

Reklámkampányok szervezése

Megrendelőink logikus célja, hogy minél nagyobb árbevételt érjenek el. Mi ennek a célnak az elérésében a közterületi-média átgondolt használatával tudunk segíteni.

Közterületi kampánynak nevezzük azt a reklám-megjelenést, amikor több kültéri eszközt (akár több százat) is igénybe veszünk egy előre meghatározott területen (pl. országosan vagy egy városban), egy előre meghatározott időszakban, a Megrendelő eladásnövelése érdekében.

Egy ilyen kampány reklámeszközeinek a kiválasztásakor kifejezetten figyelemmel vagyunk a megrendelő partner célcsoportjára, a lokációra, pénzkeretére, illetve sok más szempontra is.

Egy rosszul megtervezett kampány bizony sok feleslegesen kidobott pénzzel járhat!

Igény esetén természetesen szívesen segítjük munkájukat egyes részfeladatok megoldásával, grafikai tervezéssel, nyomdai kivitelezéssel és egyéb produkciós tevékenységgel is. (l. lent)

Partnereinkkel együttműködve az egész országot lefedő, közterületi reklámeszközök széles választékát kínáljuk Megrendelőink számára (óriásplakát, egyedi reklámberendezések, épülethálók, citylight, járműreklám, hirdetőoszlop, kandeláber, stb.). Jelenleg mintegy 35.000 db eszközből tudunk kampányt szervezni.

Hívjon minket, kérje ajánlatunkat!

Extra méretű reklámfelületek

Bizonyára Ön is látta már azokat a hatalmas reklámtáblákat, melyek az autópályák, autóutak mellett találhatók. Vagy látta a városokba beérkezve, illetve a városokban járva a házfalakat borító extra nagy reklám molinókat.
Egyedi megjelenésükkel kitűnhetnek, szemet vonzó izgalmas jelenségek is lehetnek egy-egy feltűnő grafikával!
Tábláinkat, molinó tartó szerkezeteinket olyan helyekre építettük, ahol óriási napi autós forgalom zajlik, napi több tízezer, sőt több százezer autós, és utasai, valamint a tömegközlekedéssel utazók láthatják ezt a reklámot.

Ezen eszközök egyrészt az általános imázs kialakítását szolgálják. Előnyük, hogy állandó, hangsúlyos jelenlétükkel kiemelkedő és megkülönböztető láthatóságot biztosítanak az ország legforgalmasabb útvonalai mentén – megyeszékhelyeken és nagy forgalmú belvárosi csomópontokban – így biztosítva az azonnali észlelés és hosszú távú emlékezést a célcsoport számára.
Rendkívül hatékonyak továbbá az általános márka építés mellett a lokális üzletekre, szállodákra történő figyelem felhívásra, illetve az ezekhez nélkülözhetetlen lokális útbaigazításra is.

A kutatások szerint csak arra van szükség ahhoz, hogy az arra közlekedők ismertként igazolják vissza egy adott eszközön hirdetett termék/szolgáltatás márkanevét, hogy egyszerűen – akár tényleges észrevétel nélkül is – a látóterükben megjelenjen.

Az eszközök dekorálása, a reklámgrafika megjelenítése öntapadós (vinyl) fóliával illetve molinó ráfeszítéssel történik.

Méret: 24 – 300 m²

Hívjon minket, kérje ajánlatunkat!

Építési reklámhálók

  • épületháló

Ki ne ismerné a városokban elhelyezett óriási reklámhálókat? Minden cég megvalósítandó álma, vagy éppen már kedvelt, alkalmazott eszköze egy ilyen méretű eszköz. Kifejezetten az imázs erősítésére. Hangsúlyos jelenlét, pozicionálás. Aki egy ilyen hatalmas eszközön hirdet, az már sikeres cég. Nagyságot jelöl. Ennél jobb reklám nem kell!

A reklámgrafika megjelenítése reklámháló ráfeszítéssel történik.

Méret: 150 – 520 m²

Hívjon minket, kérje ajánlatunkat!

Útbaigazító reklámfelületek (navigáció)

útbaigazító táblák

Üzlete van, étterme, szállodája? Szeretné tudatni a vevőivel, hogy hogyan lehet Önhöz odatalálni? Szeretné, ha folyamatosan jelen lenne üzletének a neve a helyi illetve tranzit „köztudatban”?

Amennyiben ez így van, Önnek ajánljuk szolgáltatásunkat. A Pannon Plakát Reklám Kft. specialitása a kereskedelmi egységek komplex előjelzése, az azokhoz történő útbaigazítás, navigálás.
Saját – akár újonnan telepített – és a partnereink által biztosított eszközökkel állunk az Ön szolgálatában.
Felmérjük, megtervezzük, harmonizáljuk, végezetül összeállítjuk üzletének legcélravezetőbb, és ár/ értékben leginkább megfelelő, komplex ajánlatát.

Naviboard tábla (2 m²)
Töretlenül bővülő országos navigációs táblahálózatunk, a folyamatos reklámozói jelenléten túl, útbaigazító, navigációs funkciót is ellát. Ezek a kifejezetten irányításra tervezett reklámberendezések kiemelkedő hatékonysággal töltik be funkciójukat, tekintve, hogy célirányosan az adott kereskedelmi egységhez vezető forgalmasabb útvonalak mentén kerültek telepítésre, így segítve a célközönség gyors eljutását az érintett lokációhoz.

Egyéb eszközök (1,5 – 150 m²)
A Naviboard táblák mellett további navigációra használható eszközök széles skáláját biztosítjuk: óriástábláinkat ugyanezzel a funkcióval, extra méretű felületeinket, citylight-okat, henger oszlopokat, kandeláber reklámtáblákat, lokális egyéb eszközöket. Azokat, amelyek pont ott vannak, ahol szükség van rájuk! Az Ön üzlete környékén.
A Pannon Plakát Reklám Kft. 1997 óta több száz üzlet, kereskedelmi/szolgáltató egység előjelzésében, reklámozásában vett rész.

Hívjon minket, kérje ajánlatunkat!

Egyéb közterületi eszközök bérbeadása

Legyen jelen, hirdessen, sőt akár navigáljon a belvárosban is:

  • Budapest legforgalmasabb útjain található egyedi LEDFALAKon,
  • budapesti, kiemelt társasházak digitális InfoScreen felületein,
  • a buszmegállókban, metróban elhelyezett világító ún. Citylight berendezéseken,
  • az utak mellett kiépített ún. hengeroszlopokon
  • a közösségi közlekedés járművein (járműreklám)
  • a metróban az ún. padlóreklámmal
  • és a közvilágítási kandeláberekre fölhelyezett ún. kandeláber-reklámtáblákkal!

Hívjon minket, kérje ajánlatunkat!

Grafikai tervezés, új reklámberendezések telepítése

A köztéri megjelenés egyik legfontosabb eleme a megjelenítésre kerülő grafika kialakítása, amely egy adott vizuális környezetben közvetíti a kampány célcsoportjának szánt üzenetet. Egy átgondolt alapossággal és szakértelemmel megtervezett grafika azonnal meghatározza az adott termékről, szolgáltatásról kialakítandó képet, így döntő jelentőségű, hogy a tervezés során kiemelt figyelmet szenteljünk az adott közterületi reklámhordozó adottságainak. Cégünk szakemberei sokéves tapasztalati háttérrel, már a kreatív tervezési fázisában szaktanácsadással segíthetik a Megrendelő által meghatározott kampányüzenet célratörő vizuális megfogalmazását.

A meglévő reklámberendezések biztosítása mellett igyekszünk megvalósítani egyedi eszközigényét is. Felmérjük, megtervezzük, megépítjük. Oda, ahova kell!

Hívjon minket, kérje ajánlatunkat!