PANNON OUTDOOR MEDIA KFT.

A köztéri reklámpiac állandó változása folyamatosan új célokat és feladatokat állít a médiatulajdonos cégek és ügynökségek elé. A gyorsuló innováció eredményeként megjelenő új médiumok számos egyedi és speciális megjelenési lehetőséget tesznek lehetővé, aminek következtében a hirdetői igények tekintetében a hangsúly egyre inkább a megkülönböztető megjelenési formák és a magas minőségű kivitelezés felé tolódik el. A „mindig szem előtt lévő köztéren” megjelenő innovatív hirdetési felületek és reklámberendezések természetüknél fogva rögtön a figyelem középpontjába kerülnek és azonnali reakciót, illetve hosszútávú emlékezést váltanak ki a szemlélőből.

A köztéri médiumok ezért is válhattak napjainkra ilyen közkedvelt és sikeres „reklámhordozókká”. Ügynökségünk ezeket a hatásokat szem előtt tartva, az egész országot lefedő média és köztéri reklámkampány megvalósítását vállalja, biztosítva ezzel az igényes és teljes körű megjelenést ügyfelei részére.
Munkánk során olyan széleskörű szolgáltatást nyújtunk, melyben végigkísérjük és segítjük partnereinket az alapkoncepció kidolgozásától, annak minden részletre kiterjedő, pontos, költséghatékony megvalósításáig. Legyen az kampánytervezés, médiavásárlás vagy akár a grafikai terv elkészítése.