BELMOND & ADAMS MAGYARORSZÁG KFT.

A reklámberendezések bérbeadásán és a kampányok optimalizálásán túl, kivitelező cégünk segítséget nyújt a műszaki lehetőségek feltérképezésében, az igények megvalósításában és a szükséges szakmai háttértámogatás biztosításában is. A kivitelezési folyamat tervezési fázisában természetesen minden esetben figyelembe vesszük az adott helyszín vagy reklámberendezés egyedi adottságait, és ahhoz igazodva alakítjuk ki a leghatékonyabb megjelenési és hirdetési formát ügyfeleink számára.
Bármilyen, a helyszín adottságaiból fakadóan felmerülő, egyéni igényű kialakítás felmérésére és reklámcélú felhasználásra javaslatot és ajánlatot teszünk, melyhez természetesen biztosítjuk a jogi hátteret, valamint a megvalósításhoz kapcsolódóan szükséges kivitelezések műszaki és egyéb követelményeit is.
Egyedi igényeknek megfelelően az adott város vagy település adottságaihoz igazodva kidolgozzuk stratégiai javaslatunkat a komplex irányítási rendszer megvalósítására, valamint teljes körű helyszínfelmérést végzünk a közösen elfogadott stratégia mentén. Ha szükséges helyszínakvizíciót végzünk az ország teljes területén, melynek során vállaljuk az illetékes szervekkel történő teljes körű egyeztetést, illetve ügyintézést is. A berendezések teljes körű kivitelezése és utógondozása is szolgáltatásunk része, melynek szerves részét képezi a nyomdai kivitelezés és a grafika kihelyezése is.