Óriásplakátok

A legnépszerűbb kültéri (OOH) hirdetési formátum, amely a kiválasztott területen hatékonyan, alacsony kampányköltséggel éri el a célcsoportot.

Óriásplakátjaink jól látható, takarásmentes helyszíneken állnak: bevezető utak és nagy forgalmú főutak mellett, városközpontokban és a legfőbb gazdasági és közlekedési csomópontokban.

Óriásplakát tábláink kiváló minősége és igényes kivitelezése első pillantásra szembetűnő, jó minőségű, horganyozott alapzatuk már messziről felismerhető. Felületeink jelentős része sötétedés után sem veszít láthatóságából: megvilágított vagy közvilágítással ellátott környezetben helyezkednek el.

Óriásplakátok bérbeadása mellett kiváló minőségű kiegészítő szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleinknek. Vállaljuk plakátok, reklámfóliák, bannerek és molinók gyártását, valamint szívesen részt veszünk a hagyományostól eltérő, kreatív megjelenési formák felépítményeinek elkészítésében, formabontó kültéri ötletek megvalósításában.    

Hirdetési információk:
  • A bérleti időszak egy hónap, a kampány első napja a hónap első naptári napja.
  • A kampánytervezésnél figyelembe vesszük az óriásplakátok pontos elhelyezkedését. Ügyfeleinket a pontos helyszínekről az úgynevezett ORF (OutdoorRequestForm) segítségével tájékoztatjuk.
  • A megrendelésig lehetőséget biztosítunk felületeink opciós foglalására.
  • A felületek bérleti díja tartalmazza a papír plakátok kihelyezését – havonta egy alkalommal.
  • A kampányidőszakon belüli ismételt plakátkihelyezésre, illetve a kreatív cseréjére kedvezményes áron biztosítunk lehetőséget ügyfeleinknek.
  • A plakátokat Magyarország területén 72 órán belül helyezzük ki.
  • Kedvezményes áron vállaljuk papír plakátok, fóliák és bannerek/molinók nyomtatását.
  • A plakátok kihelyezéséről fotódokumentációt készítünk, amelyet ügyfeleink a kihelyezési időszakot követő öt munkanapon belül elektronikus formában kapnak kézhez. 

Speciális óriásplakát megoldások

A szabványostól eltérő outdoor megoldások látványosak, felkeltik a közlekedők és gyakran a média figyelmét is. Ügyfeleink számíthatnak ránk bármilyen kreatív hirdetési ötletük megvalósításában. Megosztjuk tapasztalatainkat, ötleteinket, tanácsainkat, hogy az Ön elképzelései megvalósulhassanak.

Az óriásplakátok kettő és három dimenzióban is bővíthetőek az Ön elképzeléseinek megfelelően.

Az óriásplakát kétdimenziós bővítése

A reklámot egyszerűen és hatásosan emeli ki, ha a már meglévő hirdetési felületet bővítjük, és síkban folytatjuk, ill. megnagyobbítjuk a plakátot.

Az óriásplakát háromdimenziós bővítése

A reklám üzenetét kiemeljük a tábla síkjából, így garantált a figyelem.

Bővebb információért kérjük, forduljon munkatársainkhoz.

Óriásplakátok - Nappal (6)

imgimgimgimgimgimg