Citylightok

Magyarország vidéki nagyvárosaiban, megyeszékhelyein és Budapesten összesen 250 citylight felülettel rendelkezünk.

A citylightok a termékek és szolgáltatások hirdetésének egyik leghatékonyabb outdoor eszközei. Világító, üvegezett felületeink nagy gyalogosforgalmú helyeken, közlekedési csomópontokban, bevásárlóközpontokban, POS-helyeken találhatóak, és a nap 24 órájában kitűnően láthatóak.

Hirdetési információk:
  • A bérleti időszak egy hónap, a kampány első napja a hónap első naptári napja.   
  • A kampánytervezésnél figyelembe vesszük a citylightok pontos elhelyezkedését. Ügyfeleinket a pontos helyszínekről az úgynevezett ORF (OutdoorRequestForm) segítségével tájékoztatjuk.
  • A felületek bérleti díja tartalmazza a papír plakátok kihelyezését – havonta egy alkalommal.
  • A kampányidőszakon belüli ismételt plakátkihelyezésre, illetve a kreatív cseréjére kedvezményes áron biztosítunk lehetőséget ügyfeleinknek
  • A plakátokat Magyarország területén 72 órán belül helyezzük ki.
  • Kedvezményes áron vállaljuk papír plakátok gyártását. 
  • A plakátok kihelyezéséről fotódokumentációt készítünk, amelyet ügyfeleink a kihelyezési időszakot követően elektronikus formában kapnak kézhez. 

Speciális citylight megoldások

A szabványostól eltérő outdoor megoldások látványosak, felkeltik a közlekedők és gyakran a média figyelmét is. Ügyfeleink számíthatnak ránk bármilyen kreatív hirdetési ötletük megvalósításában. Megosztjuk tapasztalatainkat, ötleteinket, tanácsainkat, hogy az Ön elképzelései megvalósulhassanak.

A citylightok felhasználási lehetőségei szinte korlátlanok, kreatív felhasználásuknak csak a képzelet szab határt.

Hangosított és interaktív citylightok

Plakátok hanggal és videóval? Bluetooth-os, integrált audio- és video-rendszerrel felszerelhető citylightjainkat prémium reklámfelületeink között találja. Használja ki a legmodernebb reklámozási lehetőségekben rejlő piaci potenciált, és ragadja meg célcsoportja figyelmét!

“Akvárium“

Az „Akvárium” egy üres citylight, amelyet Ön tölt meg tartalommal. A citylight belsejében termékeit olyan környezetben (pl. polcokon) és megvilágításban helyezzük el, ahogyan Ön megálmodta.

Plakát és illat kombinációja

Válassza ki a hirdetéséhez leginkább illő illatot! Kínálatunkban megtalálja többek között a csokoládé, a sült krumpli, a sajtos pizza, a frissen kaszált rét, a péksütemény, a pattogatott kukorica, az eukaliptusz és a babapúder illatát is.

Szeretné ötleteit kipróbálni, de nincs tapasztalata ezen a téren?      

  • Már a tervezési időszakban segítünk: konzultációkon készítjük elő a kampányt, ahol tisztázzuk a telepítéssel és a megvalósítással kapcsolatos kérdéseket.
  • Az ADBOARD citylight felületein nem ismer lehetetlent – szívesen adunk javaslatot elképzeléséhez, megismertetjük az általunk már belföldön és külföldön megvalósított megoldásokkal. Kreatív ötletei alapján díjmentesen kidolgozzuk a kampány műszaki tervjavaslatát, és ajánlatot teszünk a leghatékonyabb megvalósítási módra.

Bővebb információért kérjük, forduljon munkatársainkhoz.

Citylightok - Nappal (5)

imgimgimgimgimg

Citylightok - Este (4)

imgimgimgimg